Giresunspor'da 3 futbolcunun bileti kesildi

Giresunspor'da transfer çalışmaları devam ederken iç transferde de gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı ekipte 3 gubolcu ile sözleşme yenilenmeyecek   Özkul, yaptığı açıklamada, 19 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde yeni sezon

Giresunspor'da 3 futbolcunun bileti kesildi
Giresunspor'da transfer çalışmaları devam ederken iç transferde de gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı ekipte 3 gubolcu ile sözleşme yenilenmeyecek

Özkul, yaptığı açıklamada, 19 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde yeni sezon planlamalarının devam ettiğini belirtti.

Giresunspor için en doğru kararı vermeye çalıştıklarını ifade eden Özkul, "Yeni sezonda sözleşme yenilenecek ve yenilenmeyecek isimler var. Bunlardan Abdulaziz Solmaz, Alaattin Tosun ve Fevzi Özkan ile sözleşme yenilemeyi düşünmüyoruz. Bu üç oyuncuya da bugüne kadar kulübümüze yaptıkları katkılar için teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Özkul, transferde aceleci davranmayacaklarını, şartlara göre en uygun kadroyu oluşturmaya çalıştıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor