Giresunspor çıkışa geçmek istiyor!

Spor  Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasını kazanarak ligde çıkışa geçeceklerini söyledi.Kurt, basına yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları ilk

Giresunspor çıkışa geçmek istiyor!

Spor  Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasını kazanarak ligde çıkışa geçeceklerini söyledi.

Kurt, basına yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları ilk iki maçta birer beraberlik ve yenilgi aldıklarını belirtti.

Giresunspor'un yeni kurulmuş bir ekip olduğuna işaret eden Kurt, şunları kaydetti:

"Yeni ve genç bir ekibe sahibiz. Uyum sürecini henüz atlatamadık. Daha ligin başındayız. Bazı şeyler için sabır gerekli. Yolumuz gerçekten çok uzun. İlerleyen haftalarda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Hafta sonu sezonun ilk galibiyetini Tarsus İdmanyurdu karşısında alacağımıza inancımız tam. Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasını kazanarak ligde çıkışa geçeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler