Giresunspor çalışmalarını sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, eksik mevkilere hazırlık maçlarında alternatif oyuncuları denediklerini ifade etti. Özkul, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar kampındaki çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Tak

Giresunspor çalışmalarını sürdürüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, eksik mevkilere hazırlık maçlarında alternatif oyuncuları denediklerini ifade etti.
 
Özkul, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar kampındaki çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
 
Takımda halen eksik olan mevkiler olduğunu belirten Özkul, teknik direktör Sefer Yılmaz ile eksikleri gidermek için gerekli çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.
 
Özkul, oynadıkları 3 hazırlık maçının ikisinden galibiyet birinden de mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Tabi hazırlık maçları bizim için ölçü değil. Bir maçta 25 futbolcuyu deneyerek bir sonuca ulaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu
 
Teknik direktör Yılmaz'ın bu maçlarda ilk 11'i oluşturmaya çalıştığını dile getiren Özkul, "Eksik mevkilere hazırlık maçlarında alternatif oyuncuları deniyoruz, bir araştırma peşindeyiz. Ligde iyi bir Giresunspor izlettirmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor