Giresunspor bütçe arıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Bir üst lig daha farklı, daha masraflı, daha ambiyanslı, aynı başarılarla temsil edebilmemiz için bir bütçe lazım" dedi. Bozbağ, yaptığı açı

Giresunspor bütçe arıyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Bir üst lig daha farklı, daha masraflı, daha ambiyanslı, aynı başarılarla temsil edebilmemiz için bir bütçe lazım" dedi.
 
Bozbağ, yaptığı açıklamada, Giresunspor'un geldiği noktanın her Giresunlunun gurur duyacağı bir yer olduğunu söyledi.
 
Giresunspor'u şampiyon yapmanın kendi yönetimine nasip olduğunu ifade eden Bozbağ, şöyle konuştu:
 
"Bir üst lig daha farklı, daha masraflı, daha ambiyanslı, aynı başarılarla temsil edebilmemiz için bir bütçe lazım. Bu bütçeyi daha önce basın toplantısında açıklamıştım. Benim bütçem 6 milyon lira. Mustafa Bozbağ ve arkadaşları Giresunspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmak istemiyor ama biz bu bütçeyi oluşturamadığımız zaman da... Ben hiç kimseye bugüne kadar hayal satmadım, yapamadığım işe de girmedim."
 
Mustafa Bozbağ, gelecek günlerde kentin ileri gelenleriyle bütçe konusunda görüşeceğini dile getirerek, görüşmelerde çıkan sonuç olumlu olduğu takdirde göreve devam edeceklerini, olumsuz olduğunda ise kongre kararı alacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler