Giresunspor Antalya'dan çekinmiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Antalyaspor'dan çekinmediklerini belirterek, "Bu maçta galip gelerek ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemek istiyoruz" dedi.Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasman

Giresunspor Antalya'dan çekinmiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Antalyaspor'dan çekinmediklerini belirterek, "Bu maçta galip gelerek ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemek istiyoruz" dedi.

Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacaklarını anımsattı. 

Ligde orta sıralarda yer almalarına rağmen halen kümede kalmayı garantileyemediklerini anlatan Kazancıoğlu, "Ligde düşme hattının 12 puan üzerindeyiz. Sezonun bitimine de 7 hafta var. Daha alınabilecek 21 puan bulunuyor. O bakımdan henüz ligde kalmayı garantilemiş değiliz. Bu hafta sonu Antalyaspor maçını kazanarak ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemek istiyoruz" diye konuştu.

Antalyaspor'dan çekinmediklerini, kazanmaya yakın tarafın da kendileri olduğunu iddia eden Kazancıoğlu, şöyle konuştu:

"Ligdeki konumumuz bakımından Antalyaspor karşılaşmasına rahat bir havada çıkacağız. Biz kaybetsek de sadece bir mağlubiyet almış oluruz. Asıl stresli olacak taraf rakibimiz. İlk iki mücadelesi veriyorlar. Antalyaspor kazanmak için baskı kuracak. Onların zaaflarından yararlanarak sonuca gideceğiz. Kesinlikle rakibimizden çekinmiyoruz. Onlar kadar biz de güçlüyüz. Deplasmanlarda elde ettiğimiz sonuçlar bunun kanıtıdır. Biz değil, asıl onlar bizden çekinsin." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor