Giresunspor 45 yaşında

Giresun Valiliği önünde yapılan törene Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor Kulübü Başkanvekili Cengiz Cindemir, Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Törende konuşan Gir

Giresunspor 45 yaşında

Giresun Valiliği önünde yapılan törene Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor Kulübü Başkanvekili Cengiz Cindemir, Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

 

Törende konuşan Giresunspor Kulübü Başkanvekili Cengiz Cindemir, Giresunspor'un kuruluşunu daha güzel şartlarda kutlamak istediklerini ancak ligde bulundukları konum nedeniyle bu yılki törenin sade bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydetti.

 

Her zaman Giresunspor’un yanında bulunduklarını ve bulunmaya devam edeceklerini belirten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise “Giresunspor, çetin ve zor koşullarda mücadele etmekte, burada en büyük emeği sahada olan futbolcu arkadaşlarımız veriyor. TFF 1. Lig'in en onurlu ve şerefli futbolcuları bizde. O yoklukta, o sıkıntıda üstün bir mücadele veriyorlar. Bizler de imkanlarımız dahilinde Giresunspor’un yanında olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin de yaptığı konuşmada, Giresunspor'un ligde kalacağına olan inancını dile getirerek “Bu inanç, azim ve kararlılıkla camianın tek yürek oluşuyla Giresunspor bu ligden düşmeyecektir. Giresunspor bu ligde kalmayı hak eden bir takımdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor