Giresunspor 3 puan istiyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Bizim Kayserispor'dan daha fazla üç puana ihtiyacımız var" dedi.Özkul,  yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları Kayserispor maçında mutlaka galibiyet almaları gerektiğini söyled

Giresunspor 3 puan istiyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Bizim Kayserispor'dan daha fazla üç puana ihtiyacımız var" dedi.

Özkul,  yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları Kayserispor maçında mutlaka galibiyet almaları gerektiğini söyledi.

Ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak açısından Kayserispor maçının bir hayli önemli olduğuna dikkati çeken Özkul, şunları kaydetti:

"Bu maçı kazanmak zorundayız. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız ancak takımda eksiklerimiz de var. Çağrı Ortakaya kesin oynamayacak, Jones ve Alican Karadağ'ın durumları da maç saatinden belli olacak. Tüm bunlara rağmen biz her halükarda galibiyet için oynayacağız. Üst sıralara tırmanmamız lazım. Bizim Kayserispor'dan daha fazla üç puana ihtiyacımız var."

Özkul, seyircilerden 90 dakika boyunca takıma destek isteyerek, "Seyircilerimiz bizi maç boyunca desteklesin, takıma küsmesin. Sabretsinler inşallah iyi bir sonuçla stadyumdan hep birlikte ayrılacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor