Giresunspor 3 Puan Hedefliyor

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Ünyespor engelini kayıpsız geçeceklerine inandıklarını söyledi. Taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi ve camiaya bir kez daha destek çağrısında bulundu.Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Ünyespor

Giresunspor 3 Puan Hedefliyor

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Ünyespor engelini kayıpsız geçeceklerine inandıklarını söyledi. Taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi ve camiaya bir kez daha destek çağrısında bulundu.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Ünyespor engelini taraftarlardan alacakları destekle geçeceklerini söyledi. Başkan Bozbağ ayrıca şehir olarak kenetlenmeleri durumun da birçok zorluğun üstesinden gelebileceklerinin de altını çizdi.

 Ligde çıkışa geçmek için mutlak suretle Ünyespor maçını kazanmak zorunda olduklarını dile getiren Başkan Bozbağ; “Biz hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yapıyoruz. Taraftarlarımızın da müthiş desteği altında bu hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

 HEP DESTEK TAM DESTEK

Yeniden yapılanma süreci içerisine girdikleri bu dönemde herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Başkan Bozbağ; “Biz taraftarlarımızdan tam destek alıyoruz. Bu desteğe şehrin de ayak uydurmasını istiyoruz. Başaracaksak birlikte başaracağız, kaybedecek de yine birlikte kaybedeceğiz. Giresun şehri bir bütün halinde bu takımı desteklesin. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Önce ekonomik anlamda ardından da sportif başarı istiyoruz. Ancak bu saydıklarımız desteksiz olmaz. Herkesimden destek bekliyoruz” diye konuştu.

   KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

Ünyespor maçının iki takım açısından da zor geçeceğini belirten Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ; “Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanan ve haftayı 3 puanla kapatan taraf olmak istiyoruz. Pazar günü tüm taraftarlarımız tribündeki yerlerini alsın 90 dakika boyunca sadece Giresunspor’u desteklesinler” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor