Giresun'da transferler kampa yetişecek

31Temmuz’da başlayacak kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını bitirmek isteyen Yeşil-Beyazlılar, 11 oyuncuyu kadrosuna katmayı hedeflerken, bunlardan ikisinin yabancı transferi olacağı belirtildi 11 TRANSFER DAHA PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Giresu

Giresun'da transferler kampa yetişecek
31Temmuz’da başlayacak kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını bitirmek isteyen Yeşil-Beyazlılar, 11 oyuncuyu kadrosuna katmayı hedeflerken, bunlardan ikisinin yabancı transferi olacağı belirtildi
 
11 TRANSFER DAHA
 
PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor, 31 Temmuz’da başlayacak kamp dönemine kadar 11 oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlıyor. Yeşil-Beyazlıların kadrosuna üç yeni file bekçisi dahil edilecek. Savunmanın sağında Berkan’a, solunda ise Uğur Aktaş’a alternatif alınacak.  Özgür ve Onur Demir ile yeniden anlaşan, Yeni Malatyaspor’dan Uğur Bulut’u renklerine dahil eden Çotanaklar’da bir stoper transferi daha gerçekleştirecek.  Şuan itibariyle en sorunsuz bölge ise orta dörtlünün solu olarak gözüküyor.
 
KAMPA KADAR BİTECEK
 
Bu bölgede Cihan Yeşilırmak ile Tavşanlı Linyitspor’dan alınan Agbetu forma yarışı yapacak. Orta sahada Çağrı Ortakaya ve Rıdvan ile yeniden anlaşan ve Nazilli Belediyesporlu Gökhan’ı da renklerine dahil eden Giresunspor bir orta saha elemanı daha alma peşinde. Şuan itibariyle kadrosunda forvet oyuncusu olarak da sadece Ergün’ü barındıran Giresunspor hücum hattına iki takviye yapacak. İki transferde orta dörtlünün sağı için gerçekleşecek. Kadroya dahil edilmesi planlanan 11 oyuncudan ikisi yabancı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor