Giresun'da seve seve çalışırım

   Kadir Hoca; ‘Bende Trabzon-Giresun ayırımı olmaz. Çünkü aynı tavanın balıklarıyız. Geçen sezon devre arasında Giresun’a gelmem gündemdeydi ancak bu gerçekleşmedi. Giresunspor takım geç yapıldığı için küme düşen takımlardan birisi oldu ama geldiği yere

Giresun'da seve seve çalışırım

 

 

 

Kadir Hoca; ‘Bende Trabzon-Giresun ayırımı olmaz. Çünkü aynı tavanın balıklarıyız. Geçen sezon devre arasında Giresun’a gelmem gündemdeydi ancak bu gerçekleşmedi. Giresunspor takım geç yapıldığı için küme düşen takımlardan birisi oldu ama geldiği yere mutlaka dönmelidir’ dedi.

BÜYÜK MUTLULUK DUYARIM

Giresunspor’u geçen sezon hemen hemen her hafta takip etmeye çalıştığını ifade eden Kadir Hoca; ‘Kulüp şuanda çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor ama bunun fazla sürmeyeceğine inanıyorum. Çünkü Giresunspor çok büyük bir camia ve kısa sürede toparlanmayı başaracaktır. Takımın başına geçmem istenirse bu göreve gelmeyi seve seve kabul edeceğim. Kayyum Başkanımız Fatih Sandal Bey arkadaşımız. Kendisiyle her zaman görüşüyorum. Giresunspor’un başında olur muyum, bunu zaman gösterecek ama dediğim gibi Çotanaklar’a hizmet etmek benim için büyük bir onur’ şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor