Giresun'da hazırlıklar sürüyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.Teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından kondisyon hareketleri ve

Giresun'da hazırlıklar sürüyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından kondisyon hareketleri ve top kapma çalışması yaptı. 

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Ercan Pamuk, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Ligdeki hedeflerinin üst sıraları zorlamak olduğunu anımsatan Pamuk, "Adana Demirpor maçı ile ligde kendi sahamızdaki ilk maçımıza çıkacağız. Hedefimiz bu maçtan galibiyetle ayrılarak kendi evimizde 3 puana ulaşmak. Bunu başaracak güce ve kadroya sahibiz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Adana Demirspor'u evine puansız göndereceğiz" dedi.

Pamuk, Giresun halkından Passolig ve kombinelere ilgi göstermelerini isteyerek, şöyle konuştu:

"Passolig, Türkiye Futbol Federasyonunun hayata geçirdiği bir uygulama. Kartı olmayanlar tribünlere giremeyecek. Taraftarlarımızın ligde oynayacağımız birbirinden zorlu maçlarda bizi yalnız bırakmalarını istemiyoruz. O nedenle taraftarımızın bir an önce kartlarını çıkartmaları gerekiyor. Yine kombinelere halkımızdan yoğun ilgi göstermelerini bekliyoruz. Onların verecekleri desteklerle daha güzel yerlere geleceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor