Giresun'da bombalar patlayacak

Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid R. Yamak, belirledikleri 6 milyon TL’lik bütçenin dışına çıkmadan transfer yapmak zorunda olduklarını ifade ederken; “Sokağa atacak tek kuruş paramız yok” dedi ve camiaya “Siz bizi asıl Temmuz ayının sonunda görün” mesa

Giresun'da bombalar patlayacak
Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid R. Yamak, belirledikleri 6 milyon TL’lik bütçenin dışına çıkmadan transfer yapmak zorunda olduklarını ifade ederken; “Sokağa atacak tek kuruş paramız yok” dedi ve camiaya “Siz bizi asıl Temmuz ayının sonunda görün” mesajını gönderdi. Şuanda yerli ve yabancı futbolcu konusunda rakamların çok yüksek seviyelerde gittiğini anımsatan Başkan Yardımcısı Yamak; “Ben de sizler gibi internet sitelerinden futbolculara verilen paraları okuyunca hayretler içerisinde kalıyorum. Ancak bizim bu rakamlara oyuncu almamız gerçekten çok zor" diye konuştu.
 
'Taraftarlarımız hiç merak etmesin' diyen Yamak; "Nasıl olsa Temmuz ayının sonunda bu fiyatlar aşağıya inecek ve o zaman da futbolcular araya adamlar sokarak kulüp aramaya başlayacaklar. Biz asıl transfer bombalarını Temmuz ayının sonunda patlatacağız” dedi. Giresunspor’un bu dönemde kadrosuna katacağı oyuncuların adaptasyon süreci yaşamadan takıma monte olacaklarını söyleyen Yamak; “Çünkü Lig 31 Ağustos'da başlayacak ve bizim de önümüzde 1 aylık bir sürecimiz olacak. Bu dönem içerisinde Kartepe’de yapacağımız sezon öncesi hazırlık kampında uyum döneminin tamamen atlatılacağı kanaatindeyim” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler