Giresun'da amatör maçta olay!

Giresun’da süper amatör kümeye yükselme maçının ardından olaylar çıktı.Organize Sanayi Stadı’nda Çıtlakkalespor ve Keşap Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından olaylar çıktı.Karşılaşmanın 2-2 eşitlikle tamamlanmasının ardından süper amatör k

Giresun'da amatör maçta olay!

Giresun’da süper amatör kümeye yükselme maçının ardından olaylar çıktı.

Organize Sanayi Stadı’nda Çıtlakkalespor ve Keşap Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından olaylar çıktı.

Karşılaşmanın 2-2 eşitlikle tamamlanmasının ardından süper amatör kümeye yükselen taraf Çıtlakkalespor oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından çılgına dönen konuk takımın taraftarları sahaya ve rakip tribüne oturdukları koltukları yerlerinden sökerek attı.

Olayları yatıştırmaya çalışan polis ile Keşap Belediyespor taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin artması üzerine polis taraftarlara biber gazı ile müdahale etti. Daha sonra emniyet güçleri nezaretinde araçlarına bindirilen Keşap Belediyespor taraftarları, stat çevresinden uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler