Giresun'a son dakika şoku

PTT 1. lig'inn 34. haftasında çok heyecanlı karşılaşmalar oynanırken Play-off mücadelesi veren Giresunspor son dakikada yediği golle potanın dışında kaldı. Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı mücadele 2-2 sona erdi.

Giresun'a son dakika şoku

PTT 1. lig'inn 34. haftasında çok heyecanlı karşılaşmalar oynanırken Play-off mücadelesi veren Giresunspor son dakikada yediği golle potanın dışında kaldı.

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı mücadele 2-2 sona erdi.

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Alanyaspor 66. dakikada Galip Güzel'in golüyle öne geçti ancak Giresunspor 79. dakikada Berk İsmail Ünsal ve 81. dakikada Tugay Kaçar'ın golleriyle geri döndü. 90+5'te Jonathan Ayite ile bir gol daha bulan Alanyaspor, Giresunspor'un playoff sevincini durdurdu.

Bu sonucun ardından maçı kazansa Süper Lig'e doğrudan yükselecek Alanyaspor 61 puanla playoffa kalırken Giresunspor 51 puanla playoff dışında kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler