Giresun Üniversitesine ne istendi

Giresun Üniversitesi Dağcılık ve Arama Kurtarma Topluluğu, Trabzon Biltepe Öğrenci Yurdunda bulunan tırmanış duvarında eğitim etkinliğini gerçekleştirdi.Etkinliğe topluluk üyesi öğrenciler ile Giresun Dağcılık Federasyonu il temsilcisi Mehmet Kostakoğlu d

Giresun Üniversitesine ne istendi

Giresun Üniversitesi Dağcılık ve Arama Kurtarma Topluluğu, Trabzon Biltepe Öğrenci Yurdunda bulunan tırmanış duvarında eğitim etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe topluluk üyesi öğrenciler ile Giresun Dağcılık Federasyonu il temsilcisi Mehmet Kostakoğlu da katıldı.  Etkinlikte topluluk üyesi öğrenciler tırmanış duvarında uygulama yapma fırsatını buldu.

Topluluk başkanı Aytaç Karaman böyle bir tırmanış duvarının Giresun şehrinde bulunmaması nedeniyle etkinliği, Giresun’dan 130 km uzakta bulunan Trabzon’da gerçekleştirdiklerini bildirdi. “Bu imkanı bizlere sağlayan Biltepe Öğrenci Yurduna ve bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Giresun Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullanarak, böyle bir tırmanış duvarının Giresun üniversitesi bünyesinde de olması gerektiğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN DİĞER SAYFALARA TIKLAYINIZ...

 

 

tirmanis2.jpg

 

tirmanis3.jpg

 

tirmanis4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler