Giresun Paşa'ya çelme taktı

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa ile Giresunspor karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi ve iki ekip sahadan 1'er puanla ayrıldı. Kasımpaşa maçın 30. dakikasında Dimitrovi ile öne geçerken, Giresunspor 2. ya

Giresun Paşa'ya çelme taktı

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa ile Giresunspor karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi ve iki ekip sahadan 1'er puanla ayrıldı. Kasımpaşa maçın 30. dakikasında Dimitrovi ile öne geçerken, Giresunspor 2. yarıda 47. dakikada Ali ve 70. dakikada Eren Tozlu ile üstünlüğü yakaladı. Tam maç böyle biterken ev sahibi adına sahneye çıkan Dimitrov kendisinin ve takımının 2. golünü attı ve maç 2-2'lik skorla sona erdi. Bu sonucun ardından zirve mücadelesi veren Kasımpaşa önemli 2 puandan olurken, 44 puanla 2. sırada kaldı. Düşme potasında mücadele veren Giresunspor ise 21 puana yükselmesine rağmen 16. sırada kaldı. Birinci Lig'in 25. haftasında Paşa deplasmanda Boluspor ile karşılaşacakken, Çotanaklar ise evinde Erciyesspor'u konuk edecek..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor