Giresun maçıyla ilgili şok şike iddiası!

Maç öncesi Osmanlı Menajeri hakem odasına mı girdi?Haber61/Spor ServisiGiresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci’nin maç sonrası olay açıklamalarından sonra maç sırasında yaşanan skandallar da rezaleti gözler önüne serdi.Osmanlıspor Genel Menajeri’ni

Giresun maçıyla ilgili şok şike iddiası!

Maç öncesi Osmanlı Menajeri hakem odasına mı girdi?

Haber61/Spor Servisi

Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci’nin maç sonrası olay açıklamalarından sonra maç sırasında yaşanan skandallar da rezaleti gözler önüne serdi.

Osmanlıspor Genel Menajeri’nin hakem odasına devre arası girdiğini iddia eden oyuncular, tepkilerini teknik ekibe de ilettiler. Bundan Giresunspor yönetimim de bilgisinin olduğu öğrenildi. Federasyona Giresun Kulübü’nün tepki vermeye hazırlandığı ifade edilirken, maç sonrası Giresunsporlu oyuncular tribüne çağırıldı. Giresunspor taraftarlarının olduğu kısma kadar giden oyuncular bir anda küfürlü tezahürata maruz kalınca sahadan ayrıldılar.

kob.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor