Giresun galibiyete inanıyor

Kupa fatihi Giresunspor, deplasmanda oynayacağı Elazığspor müsabakasından da zaferle ayrılacağına inanıyor. Yeşil-Beyazlılarda Asbaşkan ve aynı zamanda Futbol Şube Sorumluluğu görevini yürüten İbrahim Özkul; “Sıralamada iyi yerde değiliz. Ancak yukarıdaki

Giresun galibiyete inanıyor
Kupa fatihi Giresunspor, deplasmanda oynayacağı Elazığspor müsabakasından da zaferle ayrılacağına inanıyor. Yeşil-Beyazlılarda Asbaşkan ve aynı zamanda Futbol Şube Sorumluluğu görevini yürüten İbrahim Özkul; “Sıralamada iyi yerde değiliz. Ancak yukarıdaki takımlara da çok yakınız. Seri galibiyetler alarak devreye iyi bir yerde girmek istiyoruz. Elazığspor iyi bir takım ancak son haftalardaki etkili oyunumuzu bu müsabakada da sürdürmeyi başarabilirsek sahadan iyi bir sonuçla ayrılırız” dedi.
SÜRPRİZ OLMAZ
 
Hem ligde hem de kupada boy göstermenin takımı yormayacağını kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Özkul; “Konya’da çok farklı bir kadro ile sahadaydık. Bu karşılaşma da ortaya konulan oyun bizlere gösterdi ki herkes forma için hazır. Kadromuz dar gibi gözükse de iyi bir ekibiz. Elazığspor deplasmanında puan hanemize üç yazdırabilirsek bu sürpriz olmaz. Çünkü Giresunspor bunu başarabilecek kapasitedir. İzleyenlerin keyif alacağı bir maç olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler