Giresun beraberliğe abone!

Bank Asya 1. Lig 7. hafta mücadelesinde İstanbul ekibi Kasımpaşa, deplasmanda Giresunspor'a konuk oldu. Her iki takımın da karşılıklı pozisyonlara girdiği mücadele 0-0 sona erdi.Bu sene Bank Asya'da henüz galibiyetle tanışamayan ve 7 haftada 5 beraberlik

Giresun beraberliğe abone!

Bank Asya 1. Lig 7. hafta mücadelesinde İstanbul ekibi Kasımpaşa, deplasmanda Giresunspor'a konuk oldu. Her iki takımın da karşılıklı pozisyonlara girdiği mücadele 0-0 sona erdi.

Bu sene Bank Asya'da henüz galibiyetle tanışamayan ve 7 haftada 5 beraberlik alan Giresunspor, Kasımpaşa karşısında da sahadan 1 puanla ayrıldı.

Oyuncular sahaya kollarında siyah bant ile çıkarken Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararı doğrultusunda üç dakika geç başlayan maç öncesinde, Hakkari'de şehit olan 24 asker için saygı duruşunda bulunuldu.

Ligde tek mağlubiyeti bulunan ve sergilediği performansla üst üste galibiyetler alan Kasımpaşa, deplasmanda aldığı beraberliğin ardından puanını 12'ye yükseltti ve 4. sıraya yerleşti.

Giresunspor ise 5 puana çıkarken sıralamada 14. oldu.

Karadeniz temsilcisi gelecek hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olruken Kasımpaşa sahasında Boluspor'u ağırlyacak.

-Giresunspor: 0 - Kasımpaşa: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Şenol Ersoy, Engin Erdem 
Giresunspor: Soner, Onur, Fatih, Ömer, Adem  (Dk. 46 Cihan), Ramazan, Eren, Ali Zorlu, Mesut, Volkan, Aydın  (Dk. 86 Şükrü)
Kasımpaşa: Fırat, Erdi, Sancak, Ali Bilgin  (Dk. 68 Nourdın), Özgür, Ersen  (Dk. 76 Atilla), Niko, Luiz, İbrahim  (Dk. 58 Hüseyin), Şahin, Murat 
Sarı Kartlar: Dk. 60 Fatih (Giresunspor), Dk. 36 Sancak, Dk. 90 Hüseyin, Dk. 90 Erdi (Kasımpaşa)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler