Giray'dan iyi haber var !

Trabzonspor'un dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanda sağ dizine aldığı darbe sonucunda sakatlanarak soyunma odasının yolunu tutan Giray Kaçar’ın yapılan kontroller sonrasında iyi olduğu öğrenildi. Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Karadeniz derbisi ö

Giray'dan iyi haber var !

Trabzonspor'un dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanda sağ dizine aldığı darbe sonucunda sakatlanarak soyunma odasının yolunu tutan Giray Kaçar’ın yapılan kontroller sonrasında iyi olduğu öğrenildi.

 

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Karadeniz derbisi öncesi yaşanan bu sakatlık teknik heyetin yüreğini ağzına getirmişti. Bu akşam saatlerinde yapılacak olan antrenmanda Giray Kaçar yerini alacağı öğrenildi.

 

İdmanda hafif bir sakatlık yaşadığını belirten Giray Kaçar korkulacak bir şeyim yok. Hocamın Orduspor maçında görev vermesi halinde takımdaki yerimi alacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler