Giray yeni sözleşme imzalayacak mı?

 Trabzonspor’da bir yandan dış diğer taraftanda iç transfer start aldı Trabzonspor yönetimi gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Bordo mavili ekibin yönetimi iç transferde sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan futbolcularla masaya ot

Giray yeni sözleşme imzalayacak mı?

 

Trabzonspor’da bir yandan dış diğer taraftanda iç transfer start aldı

 Trabzonspor yönetimi gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Bordo mavili ekibin yönetimi iç transferde sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan futbolcularla masaya oturuyor. İlk görüşme de  sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan milli stoper Giray Kaçar ile yapıldı.

haber61net'in edindiği bilgiye Yönetim kurulu, bu futbolcudan  sözleşme uzatmak için istediği  transfer şartlarını aldı.

Bordo mavililer ayrıca sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan ve teknik patron Tolunay Kafkas'ın takımda kalmasını istediği isimlerlede sözleşme uzatmak için görüşmelerini sürdürecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler