Giray neden gözden düştü?

1-) Kadroya giremeyince hocasıyla tartıştı. Akçay’dan, “Sen oynarken arkadaşların bekledi, şimdi de sen bekle” yanıtı alınca kızdı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında kalbinden yaşadığı sorunla herkesi korkutan Giray, 3 hafta sonra sahalara dönünce ‘kahram

Giray neden gözden düştü?
1-) Kadroya giremeyince hocasıyla tartıştı. Akçay’dan, “Sen oynarken arkadaşların bekledi, şimdi de sen bekle” yanıtı alınca kızdı.
 
Geçtiğimiz sezonun devre arasında kalbinden yaşadığı sorunla herkesi korkutan Giray, 3 hafta sonra sahalara dönünce ‘kahraman’ ilan edilmişti. Taraftarın sevgilisi haline gelen başarılı stoper, bu sezon teknik heyet ve yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle gözden düştü. İlk tartışmasını Mustafa Akçay’la yaşadı. İlk 11’in vazgeçilmeziyken sakatlandı ve formasından uzak kaldı. İyileştikten sonra ise yedek olmaktan kurtulamadı. Hocasına giderek, “Artık iyileştim ve hazırım. Neden hâlâ oynamıyorum?” diye çıkıştı. Mustafa Akçay’ın yanıtı, “Sen oynarken de arkadaşların bekliyordu. Onlara ayıp ediyorsun” oldu.
 
2-)Yeni sözleşmeyi geri çevirdi, menaceri aracılığıyla yönetime, “Yabancılar zamanında alıyor bizim paramız gecikiyor” restini çekti.
 
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Giray Kaçar’ın kontratını uzatmak için harekete geçti. 28 yaşındaki stopere yeni bir teklif yapıldı. Ancak Giray, kendisine önerilen rakamı beğenmedi. Yöneticiler, oyuncunun bu tavrı karşısında şaşırdı. Ancak başkan ve yönetimi asıl kızdıran olay, Giray Kaçar’ın alacakları için menacerini devreye sokması oldu. Yönetime, “Yabancılar paralarını zamanında alıyor. Bize gelince gecikme yaşanıyor” mesajını gönderdi. İbrahim Hacıosmanoğlu çok sinirlense de Mustafa Akçay’ın ricasıyla Giray’a yaptırım uygulanmadı.
 
3-)Son bir iddiaya göre ise Gençlerbirliği maçı öncesi kaptanlıkla ilgili olarak, “Oynamam garanti değil, pazubandı istemem” dedi.
 
Giray Kaçar’la ilgili çok vahim bir iddia daha var. Buna göre, Onur’un Legia maçında sakatlanması ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması üzerine gözler kimin kaptan olacağına çevrildi. Futbolcular arasında yapılan sohbetlerde arkadaşları başarılı savunmacıya, “Büyük ihtimalle kaptan sen olursun” tahmininde bulundu. Giray’ın verdiği cevap, “İlk 11’de doğru düzgün oynamıyorum. Takımda yerim garanti değil. Pazubandını istemem” olunca herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bu konuşmalar teknik heyetin de kulağına gidince deneyimli stoper tamamen gözden çıkarıldı.
 
ŞAŞIRTMAYAN TALİP!
 
Öte yandan  Giray Kaçar'a, Trabzonspor'un eskilerini toplamasıyla ünlenen Galatasaray'ın talip olduğu iddia edildi.
 
Yerli stoper arayan Galatasaray'ın, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Giray Kaçar'ın kadroya katılabileceği iddia edilirken teknik direktör Mancini'nin de bu transfere onay verdiği belirtildi.
 
Bordo mavililerin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasından dolayı Giray Kaçar'ı devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle elden çıkarabileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor