Giray Kaçar'ın zor günleri

Spor Toto Süper Ligin devre arasında kalbinde çıkan sorun nedeniyle futbola ara vermenin moralsizliğini yaşayan Giray Kaçar, dedesini ve anneannesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.Kalbinde çıkan sorunla ilgili olarak futbola ara vermek zorunda kalan ve t

Giray Kaçar'ın zor günleri

Spor Toto Süper Ligin devre arasında kalbinde çıkan sorun nedeniyle futbola ara vermenin moralsizliğini yaşayan Giray Kaçar, dedesini ve anneannesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Kalbinde çıkan sorunla ilgili olarak futbola ara vermek zorunda kalan ve tedavisini sürdüren Giray Kaçar zor günler geçiriyor.
 
4 Ocak 2013 tarihinde kaybettiği dedesi Remzi Kaçar ile geçtiğimiz günlerde kaybettiği anneannesi Havva Koçak'ın acısını yaşayan savunma oyuncusu üst üste yaşadığı acıların zorluğunu atlatmaya çalışıyor.
 
Kendisine ait twitter hesabından yaşadığı acıları paylaşan Giray, tedavi sürecinin planlandığı gibi sürdüğünü belirterek, çok daha iyi bir şekilde sahalara döneceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor