Giray Kaçar'dan kötü haber geldi

UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu ilk maçında sağ kolundan sakatlanan Giray Kaçar'ın sakatlığının tekrarladığı ve en az bir ay daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Videoton maçında meydana gelen çatlak nedeniyle sağ kolu alçıya alınan Giray Kaçar, sakatl

Giray Kaçar'dan kötü haber geldi

UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu ilk maçında sağ kolundan sakatlanan Giray Kaçar'ın sakatlığının tekrarladığı ve en az bir ay daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

 
Videoton maçında meydana gelen çatlak nedeniyle sağ kolu alçıya alınan Giray Kaçar, sakatlığında iyileşme görülmesi üzerine alçıyı çıkararak geçen hafta takımla antrenman yapmıştı.
 
Ancak ağrıları yeniden başlayan Giray'ın kolu tekrar alçıya alındı. Yıldız futbolcu, sakatlığıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Sakatlığım tekrarladı. Kolum alçıda şu an. En az bir ay daha oynayamayacağım" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler