Giray Kaçar ödülünü aldı!

TrabzonCell "Ayın Futbolcusu” yarışmasında mayıs ayının en iyi futbolcusu seçilen Giray Kaçar ödülünü aldı.1-23 Mayıs 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen

Giray Kaçar ödülünü aldı!

TrabzonCell "Ayın Futbolcusu” yarışmasında mayıs ayının en iyi futbolcusu seçilen Giray Kaçar ödülünü aldı.

1-23 Mayıs 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen ve Trabzonspor sezonu “En az gol yiyen” takım olarak tamamlamasında pay sahibi olan Giray, Mayıs ayının en iyi futbolcusu seçilmişti. TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMSlerin %60’ına sahip olan Giray ilk kez TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı.

Giray’a ödülünü ve hediye blackberry marka telefonunu Yönetim Kurulu Üyemiz Recep Denizer verdi. Ödül sonrası ise Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleri katılımıyla toplu halde görüntü verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor