Giray Kaçar korkuttu

 27. dakikada Aykut Demir'in yere düştüğü pozisyonda dizinin Giray'ın kafasına gelmesiyle milli futbolcu kısa süreli bir sarsıntı yaşadı. Daha önce oynadığı maçlarda kafası bandajlanan Giray 29. dakikada yerini Mustafa Yumlu'ya bıraktı. Genç futbolcu Ayku

Giray Kaçar korkuttu

 27. dakikada Aykut Demir'in yere düştüğü pozisyonda dizinin Giray'ın kafasına gelmesiyle milli futbolcu kısa süreli bir sarsıntı yaşadı. Daha önce oynadığı maçlarda kafası bandajlanan Giray 29. dakikada yerini Mustafa Yumlu'ya bıraktı. Genç futbolcu Aykut Akgün ise 43. dakikada yürekleri ağızlara getirdi. Bir pozisyonda bileği dönen Aykut teknik heyeti korkuttu. Ancak başarılı orta saha oyuncusu tedavisinin ardından tekrar sahaya döndü. Trabzonsporlu taraftarlar sakatlıklar yüzünden "Nedir bu maçta çektiğimiz" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor