Giray Kaçar: Kafama sağlık

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın durduğu yerde Giray Kaçar devreye girdi ve attığı iki kafa golü ile Bursaspor karşısında galibiyeti getiren isim olarak ön plana çıktı.Olcan Adın ile yaptığı iki korner organizasyonu ile birbirinin kopyası 2 gole imza atan t

Giray Kaçar: Kafama sağlık

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın durduğu yerde Giray Kaçar devreye girdi ve attığı iki kafa golü ile Bursaspor karşısında galibiyeti getiren isim olarak ön plana çıktı.

Olcan Adın ile yaptığı iki korner organizasyonu ile birbirinin kopyası 2 gole imza atan tecrübeli savunma oyuncusu, uzun bir aradan sonra gol atmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 20 Mart 2011’de G.Birliği’ne gol attıktan sonra 318 gün bu sevinci yaşayamayan Giray Kaçar “İnanın maçtan önce 2 gol atacaksın deseler inanmazdım. Ancak o soğuk havaya rağmen takım olarak çok iyi oynadık. Sonuçta kafa golleri atmak bana nasip oldu. İki gol de gerçekten güzeldi ama galibiyet almamız daha da güzeldi. Ne diyeyim kafama sağlık” ifadelerini kullandı.

SIRADA ANTALYA VAR’

Attığı gollerde pay sahibi olan Olcan Adın’ı da unutmayan Giray, “Olcan’ın o nefis ortalarının gol olması gerekiyordu, ben de gerekeni yaptım” dedi.

Takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini ve Bursa gibi güçlü bir takımdan 3 puan çıkarmalarının önemli olduğunu da belirten tecrübeli oyuncu “Karabük maçına kadar iyi bir seri tutturmuştuk. Yenildik sonra yeniden çıkışa geçtik. Karabük mağlubiyeti bize şok etkisi yaptı ve yeniden yükselişe geçtik. 3 maçtır kaybetmiyoruz. Şimdi sırada Antalya var. Bu maçı da kazanarak zirve yürüyüşümüzü devam ettirmek istiyoruz. Durumumuz gayet iyi, her şey yolunda aman nazar değmesin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor