Giray Kaçar forma rekabetinde...

Trabzonspor'un ligin ilk yarısını 5 puan farkla lider bitirmesinde önemli rol oynayan Giray Kaçar, formasını kaptırmamaya kararlı. Glowacki'nin sakatlığında bulduğu şansı iyi değerlendirdiğini kaydeden Giray, "Takımımız şampiyonluk için rakipleriyle yarış

Giray Kaçar forma rekabetinde...

Trabzonspor'un ligin ilk yarısını 5 puan farkla lider bitirmesinde önemli rol oynayan Giray Kaçar, formasını kaptırmamaya kararlı.

Glowacki'nin sakatlığında bulduğu şansı iyi değerlendirdiğini kaydeden Giray, "Takımımız şampiyonluk için rakipleriyle yarışırken, ben de forma için savaşacağım. İkisine de hazırım. Bu benim gibi  hırslı birisine uygun ortam. İyi olan oynayacak ve bu da takımdaki kaliteyi artıracak. Yani Trabzonspor kazanacak" değerlendirmesini yaptı.

GİRAY'DAN ONUR'A ÖVGÜLER

Ligin en az gol yiyen takımı olduklarını hatırlatan 25 yaşındaki stoper, "Bu başarımızda kaleci Onur'un da büyük rolü var. Savunmamızla çok uyumlu" yorumunda bulundu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Giray, devre arasında yapılan görüşmelerde yönetimin uzatma teklifine olumlu yanıt vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor