Giray Bulak'tan Süper Lig ısrarı

TFF 1. Lig'de pazar günü sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Giray Bulak, Süper Lig yolunda yara almamak için maçı kazanmak istediklerini söyledi. Yeşil-Mavili ekip, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Giray Bulak yöneti

Giray Bulak'tan Süper Lig ısrarı

TFF 1. Lig'de pazar günü sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Giray Bulak, Süper Lig yolunda yara almamak için maçı kazanmak istediklerini söyledi.

 

Yeşil-Mavili ekip, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Giray Bulak yönetimindeki antrenmanda koşu, pas çalışması, ardından da yarı sahada taktik ağırlıklı maç yaptı. Çalışmaya sakatlığı bulunan Zeqiri katılmazken, Şahin Ali Terzi, Serhat Akyüz ve Caner Öztel koşudan sonra salonda çalıştı.

 

Bulak, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde çok rahat konumda bulunan, çok genç ve koşan bir ekibe karşı oynayacaklarını belirterek, ''Sakaryaspor bu hafta Elazığspor karşısında 3-1 geriye düştüğü maçı 3-3'e getirmeyi başardı. Biz ise Elazığspor karşısında 3-1 önde olduğumuz maçı 5-3 kaybettik. Bu da onların ne kadar mücadeleci ve zor bir takım olduğunu gösteriyor'' dedi.

 

Ligin ilk yarısında Sakaryaspor, İstanbul Güngörenspor ve Giresunspor maçlarından beraberlikle ayrıldıklarını anımsatan  Bulak, ''Bu maçlarda çok büyük yara almıştık. Artık telafisi yok. Yara almamak için Sakaryaspor maçını kazanmak istiyoruz. Bu nedenle çok dikkatli olmak, bu maça yoğunlaşmak durumundayız. Sadece takım değil, herkesin bu maçın zorluk derecesini düşünüp bütün Rize bu maça kilitlenmek zorundayız'' diye konuştu.

 

Giray Bulak, rahat takımlara karşı oynamanın her zaman zor olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Kaybedecek hiçbir şeyleri kalmamış. Kendilerini göstermek için oynuyorlar. Yenilse veya yense hiç fark etmiyor. İçlerinde çok kaliteli genç oyuncular var. Biz ise istim üzerindeyiz. Ancak biz de oyun içerisinde iyi düşünmeye başladık ve mücadele olarak oyunda tepki veren bir takımız. Oyun içerisinde uyanış gerçekleştirebilen ve konulan hedefe yürüyebilecek bir ekibiz.''

 

''Maçın zor olacağını düşünüyorum''

Çaykur Rizespor'un başarılı sol kanat oyuncusu Osman Fırat ise kritik haftalara girildiğini belirterek, ''Önümüzde zorlu Sakaryaspor maçı var. Çok rahat, hedefi olmayan takıma karşı oynayacağız. Başlarında çok tecrübeli bir hoca var. Genç, mücadele eden rahat bir ekibe karşı maçın zor olacağını düşünüyorum. Sakaryaspor maçını kazanırsak önümüzü görebiliriz. Bunun için öncelikle Sakaryaspor maçını kayıpsız geçmeliyiz'' dedi.

 

Orta saha oyuncusu Şahin Ali Terzi ise ligde son beş haftaya girildiğini ifade ederek, ''Çok çekişmeli bir yarışın içerisindeyiz. Amacımız kalan haftalarda puan kaybı yaşamamak. Buna inanıyoruz. Sakaryaspor ile başlayacak beş haftalık yarışta puan kaybı yaşamadan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler