Giray Bulak'tan kupa açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Kardemir Karabükspor ile eşleşen Çaykur Rizespor´un teknik direktörü Giray Bulak, sahalarında oynayacakları maçı kazanıp tur atlamak istediklerini söyledi.  Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Kar

Giray Bulak'tan kupa açıklaması
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Kardemir Karabükspor ile eşleşen Çaykur Rizespor´un teknik direktörü Giray Bulak, sahalarında oynayacakları maçı kazanıp tur atlamak istediklerini söyledi.
 
 
Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor´un çıkışta olan bir ekip olduğunu belirterek, ´´Rakibimiz, ligin ikinci yarısının en başarılı ekiplerden biri. Çok zor bir kura çektik. Ancak sahamızda oynamak bir avantaj. Sahamızda kazanıp tur atlamak istiyoruz´´ dedi.
 
 
Öncelikli hedeflerinin lig olduğuna işaret eden Bulak, ´´Süper lig yarışında yara almak istemiyoruz. Lig maçları çok değerli. Açıkçası kupa maçlarında çok büyük hedef koymuyoruz. Elenirsek çok fazla üzülmeyiz. Ama bu hafife alacağımızı göstermez. Tek maç ve kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmaya çalışacağız´´ diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor