Giray Bulak'tan forvet açıklaması

Gazi Üniversitesi Kariyer Yönlendirme Derneği'nin Gazi Üniversitesi'nde düzenlediği panelin katılımcıları arasında bulunan Trabzonspor'un eski kapatanlarından Ankaraspor teknik direktörü Osman Özköylü kendisine şike sürecine dair yöneltilen bir soruya "At

Giray Bulak'tan forvet açıklaması

Gazi Üniversitesi Kariyer Yönlendirme Derneği'nin Gazi Üniversitesi'nde düzenlediği panelin katılımcıları arasında bulunan Trabzonspor'un eski kapatanlarından Ankaraspor teknik direktörü Osman Özköylü kendisine şike sürecine dair yöneltilen bir soruya "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ortada hukuki sonuçlar mevcut. Yerel mahkememizin, UEFA'nın ve CAS'ın verdiği kararlar belli.Üzerine çok fazla yorum yapmaya gerek yok. 2010-2011 sezonunun tescilli şampiyon Fenerbahçe olabilir ama ben Trabzonsporluyum. Benim gönlümün şampiyonu her zaman Trabzonspor'dur" şeklinde cevap verdi.

Panelin katılımcıları arasında bulunan eski Trabzonsporlu futbolculardan Ceyhun Eriş ise Osman Özköylü'nün bu sözlerine "UEFA'nın kararı ortada. Buna rağmen federasyonun bu meseleye dair kararını gözden geçirmemesi çok garip. Ayrıca TFF'nin kararı vicdanları bağlamaz. Kim vicdanen hangi kulübün şampiyon olduğunu kabul ediyorsa o sezonun şampiyonu o kulüptür" diyerek katkıda bulundu.

98.20131009193107.jpg

Panelin ikinci bölümüne katılan isimler arasında Trabzonspor eski sportif direktörü Giray Bulak'ta vardı.Giray Bulak'ın teknik ve sportif direktörlerin üzerindeki yönetici baskısı ile alakalı konuşurken anlattığı bir anektod dikkat çekti.

Giray Bulak şöyle konuştu:

"Ben Trabzonspor'un Sportif Direktörlüğünu yaparken Rizespor'un şimdiki golcüsü Kweuke ile anlaşmak üzere Avrupa'ya gittim. Futbolcu ile anlaştık ve işi imza aşamasına getirdik. Fakat tam o sırada beni Sadri Şener arayarak 'Biz Janko ile anlaştık.İmza icin Trabzon'a dönüyoruz haberin olsun' dedi. Böyle bir ortamda teknik ve sportif direktörlerin görevlerini layıkı ile yapmasını bekleyemezsiniz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor