Giray Bulak Trabzonspor'la anlaştı

Trabzonspor'da kısa süre teknik direktörlük görevi üstlenen Giray Bulak, bordo mavili kulüple anlaştı.

Giray Bulak Trabzonspor'la anlaştı

Yönetim kuruluyla transfer döneminde sık sık karşı karşıya gelen ve son olarak N'Doye transferine de yüksek maliyeti nedeniyle karşı çıkan teknik direktör Şenol Güneş, yönetimle transfer konusunda ilişkilerini yönetecek kişiyi buldu. Bordo mavililerde 2000- 2002 yılları arasında teknik direktörlük görevini de yürüten Giray Bulak, Bulak Futbolcu İzleme, Araştırma, Alma ve Satma Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Giray Bulak ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Trabzonspor için çok önemli bir isim. Çalışmalarımıza güç verecek bir katılım. Son dönemlerin en önemli işlerinden birini yaptığımızı düşünüyorum. Uzun süredir bu konumda bir görevliye ihtiyaç vardı. Giray Bulak, iç ve dış transferde rol oynayacak. Oyuncu araştıracak, teknik heyet ve yönetimle fikir alış-verişi yapacak. Ayrıca özellikle iç transferde ilk görüşmeleri kendisi gerçekleştirecek. Biz böyle bir görev tanımını zaten düşünüyorduk. Giray Bulak ismi de Şenol Güneş'ten geldi ve biz de onayladık" dedi.

Sözleşme fesihleri ve kiralıklar bildirildi

Trabzonspor, sözleşmesini feshettiği ve kiralık olarak verdiği oyuncuları açıkladı. Bordo mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcularımız Emre Özkan, Sami Büyüktopaç ve Piotr Brozek ile mevcut sözleşmelerimiz karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Ayrıca profesyonel futbolcularımız Bora Sevim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a, Sefa Akın Başıbüyük, Göksu Alhas, Barış Memiş, Sercan Kaya, Torric Jebrin ve Eren Albayrak 1461 A.Ş.'ye, Hüseyin Kayıkçı Sarıyerspor Kulübü'ne, Hasan Ahmet Sarı Fethiyespor Kulübü'ne 2012-13 sezonu için kiralık olarak verilmiştir" ifadesi kullanıldı.

İkinci yurt dışı seferi başladı

Trabzonspor yurt dışı kampının ikinci etabı için Almanya'ya gitti. 8 - 22 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'da gerçekleştirdiği hazırlıkların ardından 3 gün izin yapan bordo mavililer, bugün öğleden sonra Münih'e hareket etti. Teknik direktör Şenol Güneş, ilk kamp döneminde şans verdiği 26 futbolcuyu ikinci kampa da götürdü. Bordo mavililerde kadronun ikinci kamp dönemi sonunda 22'ye düşeceği vurgulandı. Trabzonspor Almanya kampında üç hazırlık maçı daha oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler