Giray bir ay sonra oynayabilir

Antalya kampında kalbinden ağrı hisseden  ve ilk muayenesinde futbol oynamayacağı açıklanan Giray sahalara dönüyor. Amerika’da tam teşekküllü kontrolden geçen ve futbol oynamasına engel bir durum olmadığı ortaya çıkan Giray Trabzon’a gelerek çalışmalara b

Giray bir ay sonra oynayabilir

Antalya kampında kalbinden ağrı hisseden  ve ilk muayenesinde futbol oynamayacağı açıklanan Giray sahalara dönüyor. Amerika’da tam teşekküllü kontrolden geçen ve futbol oynamasına engel bir durum olmadığı ortaya çıkan Giray Trabzon’a gelerek çalışmalara başladı

Trabzonspor’da takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan  doktor kontrolünde düz koşu yapan Giray 1 ay içinde hazır olacak.

 Bordo – mavililerde Elazığspor maçına kadar olan antrenmanların basına kapalı olması nedeniyle Giray’ın çalışmalarını sahada sürdürdüğü, pazartesi gününden itibaren salonda çalışabileceği vurgulandı.

 Bir süre sonra takımla çalışmalara başlayacak olan başarılı oyuncunun, yaklaşık bir aylık sürenin ardından hazır hale geleceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor