Giray: Aynı hataları yapmayacağız

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar, Atletico Bilbao ile oynayacakları maçta Benfica'da yaptıkları hataları tekrarlamak istemediklerini belirtti.Trabzonspor'un Benfica ile oynadığı maçta savunmada yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını

Giray: Aynı hataları yapmayacağız

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar, Atletico Bilbao ile oynayacakları maçta Benfica'da yaptıkları hataları tekrarlamak istemediklerini belirtti.

Trabzonspor'un Benfica ile oynadığı maçta savunmada yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirten savunma oyuncusu Giray Kaçar, Atletico Bilbao ile oynayacakları maçta aynı hataları yapmak istemediklerini söyledi.

Tecrübeli savunma oyuncusu Giray, rakiplerinin gücünün farkında olduklarını ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi elemesinde yaptığımız hataları çok iyi biliyoruz. UEFA'da aynı hataları yapmayacağız ve yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu kez kesinlikle kayıp istemiyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızla da sürekli olarak bunu konuşuyoruz" dedi.

Giray, Avrupa Ligi'nin kendileri için çok önemli olduğunu da belirterek, "Geçen yıl Avrupa'da başarılı olma hedefini koymuştuk. Şimdi bu hedefimize ulaşma zamanı. Hocamız bize hatalarımızı en iyi şekilde özetliyor ve daha başarılı olmamız için yoğun şekilde çalışıyor. Biz de onun bu çabalarına ve taraftarlarımızın beklentisine karşılık vermeliyiz" diye konuştu.

YEDEKLER TEDİRGİN OLDU
Bu arada Başkan Sadri Şener'in, "Bazı futbolcularımızı göndermek istiyoruz" açıklamasından sonra yedek futbolcular tedirgin oldu. Benfica ile oynanan iki Şampiyonlar Ligi maçında da kadroya giremeyen Sezer Badur, Barış Ataş, Mehmet Çakır ve Murat Tosun'un başka takımlarla görüşme halinde olduğu belirtildi.

Ancak teknik direktör Şenol Güneş'in transfer yapılmaması durumunda bu futbolculardan bazılarının takımda kalmasını talep edebileceği de iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler