Gidiyor mu? Kalıyor mu?

EURO 2012 Elemeleri play-off ilk maçında Hırvatistan'a 3-0 mağlup olan Türkiye Milli Takımı Guus Hiddink, Ajax'a gitmyeceğini ve TFF ile yaptığı sözleşmeye sadık kalacağını söyledi.Hollandalı yayın organı NOS.nl'ye konuşan Hiddink, Ajax'a sportif direktör

Gidiyor mu? Kalıyor mu?

EURO 2012 Elemeleri play-off ilk maçında Hırvatistan'a 3-0 mağlup olan Türkiye Milli Takımı Guus Hiddink, Ajax'a gitmyeceğini ve TFF ile yaptığı sözleşmeye sadık kalacağını söyledi.

Hollandalı yayın organı NOS.nl'ye konuşan Hiddink, Ajax'a sportif direktör olacağı yolundaki haberleri yalanlarken: "Böyle bir şey olmayacak." sözlerini kullandı.

Salı günü oynanacak rövanş maçından sonra yüksek ihtimalle Hiddink'in görevinden ayrılacağına dikkat çekilen haberde Hiddink: "Salı günü maçtan sonra görüşmeye gideceğim. Ancak bu görüşme derinlemesine olacaktır." şeklinde konuştu.

Hiddink'e yeni bir işe ihtiyacı olup olmadığı hakkındaki fikri sorulduğunda ise: "Belki olabilir. Size göre ihtiyacım varsa lütfen tavsiyede bulunun ama Amsterdam olmasın." diyerek alaycı bir cevap verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor