Gidecekler mi gitmeyecekler mi ?

Trabzonspor'da Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürerken, yönetim kurulundan Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gidilmesi konusunda gelen farklı açıklamalar kafaları karıştırdı.Bordo-M

Gidecekler mi gitmeyecekler mi ?

Trabzonspor'da Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürerken, yönetim kurulundan Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gidilmesi konusunda gelen farklı açıklamalar kafaları karıştırdı.


Bordo-Mavili yöneticiler, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararlarını protesto etmek amacıyla gitmemiş ancak, Fenerbahçe yönetimi Avni Aker'deki karşılaşmaya neredeyse tam kadro gelmişti. Bunun üzerine Süper Final'de hafta sonu oynanacak karşılaşmada Trabzonspor yönetiminin Şükrü Saraçoğlu'na tam kadro giderek takıma destek olması görüşü ağırlık kazandı.

 

GİDİLMESİ GÖRÜŞÜ AĞIRLIKTA

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Ligin ilk yarısındaki maçtan önce başkanımıza, yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu'na ve bana, kulübümüze yapılan haksızlıkları dile getirmek için yaptığımız açıklamalardan dolayı hiçbir şekilde hak etmediğimiz cezalar verilmişti. Bunu protesto etmek için maça gitmemiştik. Ancak hafta sonu oynanacak maçta yönetim kurulu olarak Saraçoğlu stadındaki yerimizi alacağız. Futbolcu arkadaşlarımıza ve takımımıza destek olacağız, maçı seyredeceğiz" açıklamasını yaptı.


 

ASBAŞKAN DA GİDECEK
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ilk maçlarını deplasmanda ezeli rakip Fenerbahçe ile oynayacaklarını vurgulayarak, "Bu maçta tüm yönetim olarak protokoldeki yerimizi alacağız. Ligde Fenerbahçe ile sahasında yaptığımız maçı kaybetmiştik. Süper Final maçında yeniden Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceğiz. Bu kez çok farklı olacak. Bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarlarımıza büyük coşku yaşatacağız" dedi.

 

BAŞKANSIZ FORMÜL
Trabzonspor'da yönetimin iki etkili isminin bu açıklamalarına rağmen Başkan Sadri Şener'in Kadıköy'e gitmeyeceğini açıklaması, "Trabzonspor yönetimi Kadıköy'e başkansız mı gidecek?" sorusunu gündeme taşıdı. Yönetimin kendi içinde yaptığı görüşmelerde ortamı germemek için Başkan Sadri Şener'in Kadıköy'e gelmemesi yönündeki kararının olumlu karşılandığı, ancak Nevzat Şakar ve Hasan Yener başta olmak üzere en az 10 yöneticinin Saraçoğlu'na gideceği öğrenildi. Fenerbahçe de, Trabzon'daki maçta Başkan vekili Nihat Özdemir başta olmak üzere 9 yöneticiyle temsil edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor