G.Hane'de Karate Şampiyonası

 Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Karate Şampiyonası 06-08 Temmuz 2012 tarihleri arasında Gümüşhane’de yapıldı. Yüzlerce sporcu madalya için kata ve kumite bıranşlarında tatamiye çıktı. Nefesleri kesen minikler karate şamp

G.Hane'de Karate Şampiyonası

 

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Karate Şampiyonası 06-08 Temmuz 2012 tarihleri arasında Gümüşhane’de yapıldı. Yüzlerce sporcu madalya için kata ve kumite bıranşlarında tatamiye çıktı. Nefesleri kesen minikler karate şampiyonasına Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi ile antrenörler Muhammet Çelebi ve Emre Karataş yönetiminde giden Çelebisporlu 26 karateciden 17’si madalya sevinci yaşadı. Erzurumlu karateciler, Minikler Türkiye Karate Şampiyonası’nda bir altın, üç gümüş 13’te bronz madalya kazanarak Erzurum’a döndü.

HEDEF 2013

Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, Erzurum’un karatede iyi ve sağlam temeller üzerinde olduğunu belirterek, yeni kurulan ekiple 2013 yılında şampiyonluklara ambargo koyacaklarını söyledi. Çelebi, Gümüşhane’ye giden kafilede yer alan minik karatecilerin bir çoğununun ilk kez Türkiye şampiyonasında tatamiye çıktığını belirterek, bu şampiyonanın, sporcularına iyi bir tecrübe kazandırdığını söyledi. Kazandıkları 17 madalya ile takdir gördüklerini belirten Çelebi, “Yüzlerce sporcunun katıldığı müsabakalarda 17 madalya kazandık. Artık önümüze bakıyoruz. Gelecek bizim olacak. Özellikle 2013 yılında Türkiye’de karate adına herkes bizi konuşacak. 2013 yılı karatede Erzurum’un yılı olacak. Türkiye şampiyonasında başarılı olan sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum” diye konuştu. Çelebi, karatenin ana sponsoru olan işadamı Ahmet Metin Karadayı’ya da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

karateeeeee.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor