Gezici spor tırı Trabzon'a geliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde gençleri spor yapmaya özendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefleyen "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamındaki gezici Tır’ı 29 Nisan tarihleri ar

Gezici spor tırı Trabzon'a geliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde gençleri spor yapmaya özendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefleyen "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamındaki gezici Tır’ı 29 Nisan tarihleri arasında Trabzon da olacak.

Bir gün sürecek olan etkinlik tüm halkımıza açık olacağı etkinlik alanında kurulacak olan mini sahalarda gençler spor yapma imkânı bulacaklar.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Projenin gençleri spor’a yönlendirmek onlara olimpiyat ruhunu aşılamak olduğunu belirterek”,gençleri spor yapmaya davet etmek, Türkiye'nin spor geçmişini gençlere aktarmak olacaktır. Gezici TIR içinde tarihten bugüne spor karelerinin, eski kupaların, olimpiyatlarda şampiyon olan sporcuların görüntülerinin sergilendiği mobil müze yer alıyor “dedi. Yazıcı etkinliğe tüm halkımızın katılabileceğini sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler