Gezi parkında aklanamazsın Fenerbahçeli

İstanbul’da başlayan ve tüm yurdu etkisi altına alan Gezi Park eyleminde yürüyen bir grup Fenerbahçe taraftarı açmış olduğu pankart ile futbol severleri şaşırttı.  Kadıköy meydanın toplanan grup ellerinde taşımış olduğu pankartta  "3 Temmuz 2011'i unutmad

Gezi parkında aklanamazsın Fenerbahçeli
İstanbul’da başlayan ve tüm yurdu etkisi altına alan Gezi Park eyleminde yürüyen bir grup Fenerbahçe taraftarı açmış olduğu pankart ile futbol severleri şaşırttı. 
 
Kadıköy meydanın toplanan grup ellerinde taşımış olduğu pankartta  "3 Temmuz 2011'i unutmadı Fenerbahçeli" şeklinde yazıya yer verdiler. Fenerbahçe taraftarı Gezi Park eylemini farklı yöne çekerek Şike olaylarında haksız olduklarını bir türlü kabullenmemeleri ve durumu gezi park eylemine taşımalarına başka renklere gönül veren taraftar gruplarınca tepkiyle karşılandı. 
 
Bir süre ellerinde bu pankarttı açık yürüyen sarı lacivertli taraftarlar Taksim meydanında her cumartesi şike eylemi yapan Bordo Mavili taraftarların olduğunu duyunca taksime çıkmaktan vazgeçti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor