Geri Sayım Rize ateşten çıkacak

Çaykur Rizespor' da artık tüm gözler bu akşam ligde oynanacak Galatasaray mücadelesine çevrildi. Devre arasında yerli ve yabancı yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Yeşil-Mavililer buna rağmen ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı.

Geri Sayım Rize ateşten çıkacak
Çaykur Rizespor' da artık tüm gözler bu akşam ligde oynanacak Galatasaray mücadelesine çevrildi. Devre arasında yerli ve yabancı yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Yeşil-Mavililer buna rağmen ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı. İkinci yarıda oynadığı 5 maçtan 5 puan alan Yeşil-Mavililer bu kötü gidişine ‘dur’ deyip tırmanışa geçmek istiyor. Taraftarı önündeki son maçta Gaziantepspor'u 5-1 mağlup eden Yeşil-Mavililer yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker ile çıktığı ilk maçta Bursaspor'a 2-0 mağlup oldu.
 
YENİ BİR ZAFER
 
Bu akşam sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Rizespor, belki kağıt üzerinde favori değil ama ilk yarıda aldığı sonuçlar düşünülürse yeni bir zafer yazması içten bile değil. Süper Lig'e tarihinin en iyi başlangıcını yapan Yeşil-Mavililer ilk 6 maçın 4'ünü kazanmıştı. Bu maçlarda Arena'da Galatasaray ile oynadığı maçta 1-1 berabere kalmıştı. Rizespor, sahasında kendisinden 5-6 kat daha pahalı olan Sarı-Kırmızılı takımı yenip zafer kazanmak istiyor. Yeşil-Mavililer de Engin ve Lualua sakatlıklarından dolayı bu maçta oynamayacak. Yeni Rize Şehir Stad’ın da saat 19.00'da başlayacak olan maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Maç Lig TV'de yayınlanacak.
 
İşte 11'ler 
Stat: Yeni Rize Şehir
 
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu
 
Saat:19.00
 
Yayın: Lig TV
 
RİZESPOR
 
Serkan
 
Koray
 
Eren
 
Viera
 
Görkem
 
Sylvestre
 
Kıvanç
 
Kaan
 
Cernat
 
Abdi
 
Kweuke
 
 
GALATASARAY
 
Muslera
 
Melo
 
Semih
 
Ceyhun
 
Selçuk
 
Sneijder
 
Telles
 
Hakan
 
Veysel
 
Drogba
 
Burak
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler