Geri sayım başladı!

PTT 1. Lig’de mücadele eden 1461 Trabzon’da hafta sonu oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ederken Bordo-Mavi-Beyazlılar dünü 3. Lig ekiplerinden Trabzon Kanuni ile hazırlık maçı oynayarak geçirdi. Sakatlıkları bulunan Ofo

Geri sayım başladı!

PTT 1. Lig’de mücadele eden 1461 Trabzon’da hafta sonu oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ederken Bordo-Mavi-Beyazlılar dünü 3. Lig ekiplerinden Trabzon Kanuni ile hazırlık maçı oynayarak geçirdi. Sakatlıkları bulunan Ofoedu, Caner ve Mustafa Akbaş çalışmalarda yer almazken, sakatlığını atlatan Jebrin’in ise takımla çalışmalara başladığı ve Boluspor maçında oynayıp oynamayacağının ise maç günü belli olacağı belirtildi.

2 MAÇTA 6 PUAN
1461 Trabzon’da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, Boluspor maçının diğer maçlardan bir farkı olmadığını ve bu maça da aynı ciddiyetle hazırlandıklarını ifade ederek, “Öncelikle sahaya gerçek kimliğimizi yansıtmak istiyoruz. Futbol iyi olunca sonuçta gelecektir. Bu bakımdan Bolsupor karşısında arzulanan futbolu izlettirmek ve sonuca gitmek istiyoruz. Ligde kalan son iki maçımızı da galibiyetle tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

DOĞRU OLAN YAPILACAK
TFF’nin 13 Mayıs’a kadar verdiği sürenin daraldığına da dikkat çeken Şanver, “Bilindiği üzere statü gereği Süper Lig ve Play-Off’larda mücadele edebilmemiz için Trabzonspor ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Bu yönde de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Özellikle şunun altını çizmek istiyorum. Gerek 1461 Trabzon gerekse de Trabzonspor için en doğru karar neyse onu yapacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler