Gerginlik Trabzonspor'a yaramıyor

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon’da oynanan maçlar öncesi yaşanan gerginlik, Karadeniz ekibine yaramıyor. Spor Toto Süper Ligi’nin 24. haftasında evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, g

Gerginlik Trabzonspor'a yaramıyor
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon’da oynanan maçlar öncesi yaşanan gerginlik, Karadeniz ekibine yaramıyor.
 
Spor Toto Süper Ligi’nin 24. haftasında evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, geçmişten bugüne kadar iki takım arasında yaşanan polemikler nedeniyle Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlarda yaşanan gerginlikler hafızalardan bir türlü çıkmıyor.
 
İki takımın Trabzon’da oynayacağı maç öncesinde çeşitli söylentiler kulaktan-kulağa dolaşırken, iki takım cephesinden gelecek açıklamalarda müsabaka öncesi taşların yerinden oynamasına neden oluyor. Trabzon’da oynanan maçlar öncesinde ise yaşanan gerginliğin zararını en çok Trabzonspor çekiyor. Hem saha sonucu, hem de müsabaka esnasında yaşananlar nedeniyle maddi ve manevi sıkıntı çeken Karadeniz ekibi zorlu maç öncesinde ise sağ duyulu açıklamalarda bulunuyor. Bordo-mavili kulüp hafta içinden beri taraftar gruplarıyla bir araya gelerek fikir-alış verişinde bulunuyor.
 
SON GALİBİYET ŞİKELİ SEZONDA
 Karadeniz ekibi sarı-lacivertli takım ile Trabzon’da oynadığı son 6 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Galibiyet maçı ise şike olaylarının yaşandığı söz konusu sezonda yaşandı.
 
Trabzonspor, Fenerbahçe ile evinde oynadığı son 6 maçta 4 mağlubiyet, 1’er beraberlik ve galibiyet elde etti. İşte söz konusu maçlar.
 
2008-09
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-2
 
*
 
2009-10
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-1
 
*
 
2010-11
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 3-2
 
*
 
2011-12
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-1 (Lig Grubu)
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-3 (Süper Final)
 
*
 
2012-13
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-3

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler