Gerçekler çok acıttı! Özer Fenerliler'e dokundu...

Trabzonspor'a transfer olduğundan itibaren kendisine Fenerbahçe'de çıkarılan zorlukları anlatmaktan çekinmeyen Özer Hurmacı Fenerbahçe sevdalısı programcıları çok kızdırdı. Gerçekleri açıklayarak Fenerbahçe'nin halini ve niyetini gözler önüne seren Özer b

Gerçekler çok acıttı! Özer Fenerliler'e dokundu...
Trabzonspor'a transfer olduğundan itibaren kendisine Fenerbahçe'de çıkarılan zorlukları anlatmaktan çekinmeyen Özer Hurmacı Fenerbahçe sevdalısı programcıları çok kızdırdı.
 
Gerçekleri açıklayarak Fenerbahçe'nin halini ve niyetini gözler önüne seren Özer bir tv yorumcusunun tepki çekti. 
 
TRT’de Spor Manşet Programı’nda yorumcu olarak görev yapan Lütfü Özel, Trabzonspor futbolcusu Özer Hurmacı’yı Fenerbahçe hakkındaki açıklamalarını nedeniyle kınadığını söyledi.
 
Sebep olarak da o dönemde yaşananların gizli kalması gerektiğini ve Özer’in bunları açıklamasının doğru olmadığını ifade eden Özel, "Gizli kalması gereken şeyleri açıklamak doğru değil Özer’i kınıyorum" diyerek tepki gösterdi.
 
Özel'in  her türlü pisliğin döndüğü  ve bir futbolcunun kariyerini kötü yönde etkilemeye çalşıarak etik dışı davranan camiayı kınamazken gerçekleri kınaması medyanın geldiği rezil noktayı bir kez daha gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor