Gerçek Waris bu değil

Trabzonspor'a Spartak Moskova'dan 6 Milyon Euro'ya transfer edilen 23 yaşındaki Majeed Waris , şu ana kadar bekleneni veremedi. Ganalı oyuncunun oynadığı mevki performansının düşük olmasında büyük rol oynadı.Vahid Halilhodzic tarafından sol kenarda görevl

Gerçek Waris bu değil

Trabzonspor'a Spartak Moskova'dan 6 Milyon Euro'ya transfer edilen 23 yaşındaki Majeed Waris , şu ana kadar bekleneni veremedi. Ganalı oyuncunun oynadığı mevki performansının düşük olmasında büyük rol oynadı.

Vahid Halilhodzic tarafından sol kenarda görevlendirilen  Waris daha çok rakip oyuncuları kovalamak ve savunmaya yardım etmek için değerlendiriliyor.

2010-12 döneminde İsveç'te BK Hacken forması altında 29 maçta 23 gol atarak kral olan Waris daha sonra transfer olduğu S.Moskova'da Emenike'nin yedeği olarak forma şansı bulamadı. Kiralık olarak Fransa'nın Valenciennes takımına giden Waris 16 maçta 9 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor