Gerçek Trabzonsporlular okusun...

Yaklaşık 2 haftadır dünya gündemine oturan Türk futbolunda teşvik ve şike soruşturması operasyonundan Trabzonspor alnının akıyla çıktı.Neredeyse Spor Toto Süper Ligde temiz takım kalmazken Trabzonspor, yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla tek yürek ol

Gerçek Trabzonsporlular okusun...

Yaklaşık 2 haftadır dünya gündemine oturan Türk futbolunda teşvik ve şike soruşturması operasyonundan Trabzonspor alnının akıyla çıktı.

Neredeyse Spor Toto Süper Ligde temiz takım kalmazken Trabzonspor, yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla tek yürek oldu.

Tüm camia Trabzonspor’un böyle bir kara lekeye bulaşmayacağını bilse de, yaklaşık 30 yıldır engellenen Trabzonspor’un başarısına yine birilerinin takoz koyması veya takoz olması korkusu bordo- mavili yüreklerin köşesindeydi.

Geçtiğimiz Pazartesi gününden beri Trabzonsporlular gözaltı operasyonları ile sarsıldı. Başkanımız, asbaşkanımız, genel sekreterimiz, yöneticilerimiz derken bir an Trabzonspor’da yönetici bırakmayacaklar herhalde dedik. Bu kirli oyunlara bizi de çekmek isteyenlere Trabzonspor’un parayla satın alınamayacağını bir kez daha göstermiş olduk. Bir kaldı Asbaşkanımızın ifadesi. Tüm camia inanıyor ki serbest bırakılan Nevzat Şakar da alnının akıyla bu işten çıkacaktır.

Tabii Bunlar lige kara leke vuranları aklamaya çalışma girişimleri mi bilinmez. Bilinen tek şey var ki Trabzonspor oyunu sadece sahada oynar.

ALMA MAZLUM’UN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

Bu bir atasözü ama sanki atalarımız Süper Ligin bu tarz sansasyonlarla bir gün çalkanacağını yıllar öncesinden görmüş gibi…  

Neyse ki kara günler geri de kaldı sayılır. Tüm Trabzonsporlular inanıyor ki, Süper Ligdeki diğer kulüpler gibi masa başı oyunlarla bu kadar puan alınmadı. Tüm lig boyunca Trabzonspor’un asil futbolcuları sahada sadece ter dökmedi, bu sevda için canlarını ortaya koyup kanlarını da döktü.

ŞİMDİ SIRA GELDİ BİZ TRABZONSPOR CAMİASINA!

Biz bahçeymiş, eskiymiş, beşikmiş bunları bilmeyiz. Trabzonsporlu olmak ayrıcalıktır. Bu saatten sonra artık herkes kendi yoluna bakacaktır.

Trabzonsporlu asildir. Üzerimize düşen bu tehlikeli süreçte gerçek birer Trabzonspor taraftarı gibi davranmak ve sağduyu içerisinde olayları takip etmektir. Tepkimizi sloganlarla, toplu organizasyonlarla değil, süreci dikkatli takip ederek ortaya koymalıyız. Tüm bordo- mavili yürekler biliyor ki biz bu kara lekenin içerisine çekilmeye çalışıyoruz. Bizi bu işe çekmeye çalışanlar Trabzonsporlu taraftarı da kışkırtmaya çalışıyorlar, ama bu oyunlara Trabzonsporlular gelmez, bu numaralar artık bize sökmez!  

NEDEN SAĞDUYULUYUZ?

Çünkü Trabzonspor camiası haklıdır ve haklı kalmasını da bilecektir!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor