Genel Kurul'da kavga çıktı!

TFF Genel Kurul'una ara verilen 1 saatlik dilimde Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile Orduspor Başkanı Nedim Türkmen arasında kavga çıktı!TFF Genel Kurul toplantısına bir saat ara verildı. Verilen arada Kulüpler Birliği toplantısı yapıldı. Kulüpler Birliğ

Genel Kurul'da kavga çıktı!

TFF Genel Kurul'una ara verilen 1 saatlik dilimde Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile Orduspor Başkanı Nedim Türkmen arasında kavga çıktı!

TFF Genel Kurul toplantısına bir saat ara verildı. Verilen arada Kulüpler Birliği toplantısı yapıldı. Kulüpler Birliği üyeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle kavga çıktı.
 
Gerilim Kenan Yaralı ile Nedim Türkmen arasında yaşandı. Nedim Türkmen kravatını çıkarıp  yaşanan kavga nedeniyle Süper Lig kulüp temsilcileri herhangi bir karar alamadı! Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ise oteli terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor