Genç'ten Tıp Bayramı mesajı

AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Genç mesajında şu ifadeleri kullandı; "Tıp Bayramı dolayısıyla, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı, bu alanda görev yapan değerli bilim ad

Genç'ten Tıp Bayramı mesajı
AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
 
Genç mesajında şu ifadeleri kullandı;
 
"Tıp Bayramı dolayısıyla, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı, bu alanda görev yapan değerli bilim adamlarımızı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
Halkımıza sağlıklı bir yaşam imkânı tanımak, medeni toplum olmanın temel şartıdır. Geçmişten günümüze önemini artırarak dünyada her gün yeni gelişmelerin  yaşandığı sağlık sahasında nice başarıları imza atmış doktorlarımızın daha da başarılı olmalarını için hükümetimizin attığı adımlar her şeyin üstündedir. Hekimlerimizin daha rahat ortamda teknik donanım ve modern binalarda hizmet verebilmeleri için tarihi başarılara imza attık atmaya da devam edeceğiz. Bugün ulaştığımız seviye oldukça sevindiricidir ancak bu bizim için yeterli değildir. İnsan verdiğimiz değer insan merkezli politikalarımız temelini sağlık oluşturmaktadır. 
 
 Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi. Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi.” Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın bu mana dolu sözü bizim en büyük rehberimiz ve kaynağımızdır. Ecdadımızın yüzyıllar önce vurgu yaptığı tarihe altın harflerle yazılan bu emaneti taşımak bize düşen en önemli vazifedir. Her ne şartta olursa olsun hastası için her türlü fedakârlığı yapan hekim ve ülkemizin, Trabzon’umuzun dört bir yanında fedakârca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarının Tıp bayramını bir kez daha kutluyor sağlıklı hayata temel olacak başarılı çalışmalar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor