Gençlere gün doğdu

Fırtına'da sezonun geri kalanında Soner, Emre, Zeki gibi isimler daha fazla forma bulacakTrabzonspor’da ligde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu sezon gençler çok fazla forma giyemedi. Şenol Güneş, sezon başında özellikle Soner ve Zeki’yi sık sık oynattı. An

Gençlere gün doğdu

Fırtına'da sezonun geri kalanında Soner, Emre, Zeki gibi isimler daha fazla forma bulacak

Trabzonspor’da ligde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu sezon gençler çok fazla forma giyemedi. Şenol Güneş, sezon başında özellikle Soner ve Zeki’yi sık sık oynattı. Ancak işler kötü gitmeye başlayınca mecburen tecrübelilere yöneldi. İstikrarsız sonuçlar devam ettiği için de genç oyunculara düzenli şans tanıyamadı. Tolunay Kafkas ise çalıştırdığı her takımda kendi yıldızlarını yaratmasıyla ünlü. Şu anda takımın iddiasız kalmasının da etkisiyle, Trabzonspor’da da genç oyunculara daha rahat forma verebilir. Kafkas; Soner, Zeki, Emre Güral gibi isimlerin dışında, A2 takımdan da bazı oyuncuları A takıma almayı planlıyor. Takımın başına geldikten sonra sadece iki transfer yapan 44 yaşındaki teknik adamın 20 yaşındaki Alim Öztürk ve Uğur Dündar’a imza attırması da önümüzdeki dönem için nasıl bir kadroyla mücadele edeceğinin sinyallerini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler