Gençler'den Sivas'a hediye!

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Avrupa hesapları yapan Gençlerbirliği ile orta sıralarda yerini sağlamlaştırmak isteyen Sivasspor karşı karşıya geldiSivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan, orta hakem olarak Süleyman Abay düdük çaldığı karşılaşma 1

Gençler'den Sivas'a hediye!

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Avrupa hesapları yapan Gençlerbirliği ile orta sıralarda yerini sağlamlaştırmak isteyen Sivasspor karşı karşıya geldi

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan, orta hakem olarak Süleyman Abay düdük çaldığı karşılaşma 1-1'lik skor ile sonuçlandı ve iki ekip birer puana razı oldu. Karşılaşmanın gollerini Gençlerbirliği adına 16. dakikada Ermin Zec kaydederken, Sivasspor'a 1 puanı getiren golü ise yine Gençlerbirliği forması giyen kaleci Ramazan kendi kalesine attı.

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 40 yaptı ve Sivasspor da 36 puana ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği, evinde Fenerbahçe'yi ağırlarken, Sivasspor ise Kayserispor deplasmanına konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler