Gençlerbirliği'nden açıklama

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, gardlarını aldıklarını ve Beşiktaş’ı beklediklerini belirterek, rakip ne kadar önemli olursa olsun hedeflerinin sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi. Kendi sahasında Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Beş

Gençlerbirliği'nden açıklama
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, gardlarını aldıklarını ve Beşiktaş’ı beklediklerini belirterek, rakip ne kadar önemli olursa olsun hedeflerinin sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi.
 
Kendi sahasında Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ı konuk edecek Gençlerbirliği çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş maçı, devre arası kampı ve takımın son durumu ile ilgili açıklamada bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, gardlarını aldıklarını ve rakiplerini beklediklerini söyledi. Takımın başına geldiklerinde takımın 4 puanda olduğunu hatırlatan Buz, şöyle konuştu:
 
"Onun üzerine 18 puan koydu takımımız. Gerçekten çok iyi çalışarak ve takım içerisindeki kaliteli yabancılarla birlikte tecrübeli kaptanlarımız Doğa ve Ramazan ile birlikte ön plana çıkan genç arkadaşlarımız oldu. Onlarla birlikte gerçekten iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyoruz. Ama ne olursa olsun 22 puan bizim için önemli. Yalnız ikinci devrenin ne kadar zor ve çetin geçeceğini de biliyoruz. Bu yüzden gardımızı aldık bekliyoruz. Devre arası kampı güzel geçti, iyi bir ortamda çalışma imkanı bulduk. 10 gün kaldık iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İki tane hazırlık maçımız vardı. Her iki maçın da iyi geçtiğini düşünüyorum. Ankara’ya döndük çalışmalarımızı Beşiktaş maçı için sürdürüyoruz."
 
Devre arası trasfer yapıp yapmayacakları ile ilgili soruya da Buz, trasnfer yapmak için transfer yapmayacakları şeklinde bir cevap vererek, "Transferde Gençlerbirliği’nde ilk akla gelen her zaman İlhan Cavcav’dır. Başkanımızla her zaman istişare içerisinde bulunuyoruz. Kendisi de bizimle aynı durumda. Kendisi de biz de transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz düşüncesindeyiz. Landel’i aldık bize uyar ve takımımızı ileri götürür diye. Bu nedenle yaptığımız transferleri çok dikkatli seçmek durumundayız. Takıma uygun oyuncuları kulübe katılması için çalışmalarda bulunuyoruz.Kural değişikliğiyle ilgi ya çok iyi bir alt yapıya ihtiyacınız vardır ya da çok iyi izleme ekibine ihtiyacınız vardır. Bizim de çok iyi bir alt yapımız var izleme ekibiyle ilgili çok büyük sıkıntımız yok, bizi çok bağlamaz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 
 
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda 17. haftasında 26 Ocak Pazatesi günü konuk edecekleri Beşiktaş maçına tekrar dönen başarılı teknik adam, "Beşiktaş’ı konuştuğunuz zaman Türkiye’de çok iyi futbol oynayan ve çok iyi bir ekipten kurulu bir takımdan bahsediyoruz demektir." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Gerçekten bu sezon çok iyi maçlar çıkardılar. Çok iyi yabancıları ve yerli oyuncuları olan bir ekip karşımıza çıkacak. Zaman zaman üst düzey en iyi futbolu Beşiktaş oynamıştır. Ancak derbi maçlarında sıkıntı yaşadılar. Çok önemli bir rakip. Biz de kendi sahamızda oynuyoruz. Gardımızı alacağız. Ne olursa olsun kendi sahamızda oynuyoruz. Rakip ne kadar önemli olursa olsun içeride onları yenmek istiyoruz. Gardımızı aldık. Arkadaşlarımız da en iyisini sahada göstereceklerdir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler